Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2024│Au răsuflat ușurați la „Moara cu noroc”
01.07.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 534

Moara lui Ioan Slavici le-a purtat noroc celor peste 2000 de elevi, care au participat astăzi la prima probă a examenului de Bacalaureat. Tinerii au reușit să rezolve cerințele fără probleme, iar acum se pregătesc pentru o nouă probă de foc.


 Zi importantă pentru elevii care au susținut astăzi prima probă a examenului național de Bacalaureat la limba și literatura română. Mii de absolvenți de liceu au răsuflat ușurați când au văzut că la subiectul al III-lea a picat „Moara cu noroc” de Ioan Slavici. Mulți spun că se așteptau la acest subiect, iar cei luați prin surprindere s-au bucurat că au primit un eseu atât de accesibil. Dacă la real tinerii au trebuit să prezinte particularitățile nuvelei, la uman au avut caracterizarea de personaj.
Prezența la această primă probă a Bacalaureatului a fost una bună în județul Olt. Din cei 2188 de elevi înscriși, doar 43 au absentat, iar examenul s-a desfășurat fără incidente. Mâine, tinerii vor susține proba specifică profilului, la istorie sau matematică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE