Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădinițele deschise și pe timpul verii
14.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 178

Chiar dacă mai este puțin și copiii vor intra în vacanță, mai multe grădinițe din Slatina vor fi deschise pe toată perioada de vară. Astfel, atât în luna iulie, cât și în luna august, părinții care nu au cu cine să își lase micuții au posibilitatea să îi aducă în unitățile de învățământ deschise.


 O parte din copiii slătineni își vor petrece vacanța de vară la grădiniță. Unitățile de învățământ preșcolar vor fi deschise prin rotație, astfel încât părinții care nu au concediu să-și știe micuții în siguranță. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt au stabilit programul grădinițelor din Slatina, care vor avea porțile deschise pe perioada vacanței de vară.
Programul este același ca și în timpul anului școlar, iar activitățile desfășurate vor fi recreative și distractive. Prioritate, însă, vor avea copiii din interiorul acelei grădinițe, însă vor putea avea acces și ceilalți micuți înscriși în alte unități de învățământ.
În ceea ce privește creșele din municipiul Slatina, în luna iulie vor fi deschise Creșa nr.3 și nr.4, iar în luna august Creșa nr.1 și nr.2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE