Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disney Cup, un vis împlinit
12.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 754

După o competiție grea și emoții mari la aflarea rezultatelor, trei elevi ai Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” se vor bucura de o experiență unică la Disneyland Paris. Fie că s-au înscris din proprie inițiativă sau îndemnați de părinți sau profesori, pentru tinerii câștigători rezultatul final a reprezentat o surpriză neașteptată. Cu toții așteaptă, acum, cu nerăbdare, vacanța de vis la Disney și își doresc să profite de toate atracțiile parcului de distracții.


Minunata magie a lumii Disney va fi experimentată și de câștigătorii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”. Elevii spun că premiul oferit este foarte motivant, împingându-i să își depășească limitele și să învețe că „a renunța” nu este o variantă de luat în calcul.
Până atunci, copiii așteaptă cu nerăbdare să exploreze toate atracțiile celebrului parc de distracții și să se fotografieze lângă Turnul Eiffel. Cheltuielile de transport, cazare, dar și biletele de intrare în parcul de distracții și voucherele de mâncare vor fi achitate integral de Primăria Municipiului Slatina cu bani din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE