Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Porților Deschise la CNIM
15.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 670

O zi plină de acțiune pentru elevii și profesorii Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Elevii claselor a VIII – a de la mai multe unități de învățământ au venit, astăzi, pentru a vedea toate facilitățile pe care le oferă acest liceu.


 Colegiul Național „Ion Minulescu” continuă seria evenimentelor de celebrare a celor peste 50 de ani de existență. Astăzi, liceul și-a deschis larg porțile pentru toți cei care au vrut să vadă o parte din ceea ce înseamnă familia alb-verde.
Elevii de aici spun că în Colegiul Național „Ion Minulescu” au avut parte de tot ce au avut nevoie: profesionalism, înțelegere și posibilități multiple de dezvoltare.
Copiii care au venit în vizită aici au rămas surprinși de modul în care au fost organizate toate activitățile. Se gândesc serios să își continue studiile la „Minulescu” și să poată face parte din istoria prestigioasă a liceului.
Calitatea învățământului, pregătirea profesională a cadrelor didactice și dotările materiale au făcut din „Ion Minulescu” una dintre cele mai performante școli din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE