Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disney Cup, o nouă pagină de istorie
15.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 313

Magia Disney Cup va aduce și în acest an zâmbete pe chipurile a încă 36 de copii din Slatina. Elevii premiați în cadrul competiției de cultură generală vor trăi o experiență de neuitat, întorcându-se, acasă, cu un bagaj plin de momente memorabile. Echipa OLT Tv începe, astăzi, seria prezentărilor elevilor care se vor bucura de premiul acestei competiții.


 40 de întrebări tip grilă din materiile studiate în anul de învățământ în care sunt înscriși și 20 de minute, timpul de rezolvare a testului. Este concursul organizat de Primăria Slatina, pentru elevii slătineni. Povestea Disney Cup 2024 începe astăzi cu elevii Școlii Gimnaziale „George Poboran”.
Școala Gimnazială „George Poboran” este protagonista unei pagini importante a istoriei acestui concurs. Dorin Gheorghe este primul elev care a reușit să câștige competiția în toți cei trei ani de participare, iar anul acesta va primi din partea Primăriei Slatina o diplomă de excelență.
Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Slatina, excursia la Disneyland Paris va fi organizată la începutul lunii septembrie, pentru a nu încurca planurile de concediu ale părinților copiilor câștigători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE