Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina
14.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4546

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.


Cel mai îndrăgit concurs local de cultură generală a avut parte, în acest an, de o participare uriașă. Peste 1.500 de copii de clasa a V - a, a VI - a și a VII - a de la toate unitățile de învățământ din Slatina s-au înscris pentru a câștiga unul dintre locurile care asigură o excursie de vis la Disneyland Paris.
Subiectele au fost dificile, spun copiii, mai ales la matematică, acolo unde participanții au fost puși în dificultate.
În ediția din acest an, copiii s-au întrecut pe sine. În multe școli au fost cazuri de egalitate, situații în care doi și chiar trei copii au obținut același punctaj. În acest fel, tinerii au mai susținut o nouă probă de concurs, în care au avut de rezolvat un set de 15 întrebări noi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE