Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou elevi, după 50 de ani
09.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2804

O zi emoționantă, astăzi, pentru foștii elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu”. Absolvenții promoției 1974 s-au revăzut în școala în care și-au petrecut cea mai frumoasă perioadă a vieții: liceul. Strigarea catalogului a fost făcută de cel mai îndrăgit profesor al acelor generații, Emanuel Merer.


 Momente pline de emoție, astăzi, în amfiteatrul Colegiului Național „Ion Minulescu”. Absolvenții promoției 1974 au redevenit, pentru o zi, elevi și s-au reîntâlnit după o perioadă de 50 de ani de la finalizarea liceului. Schimbați de trecerea timpului, foștii elevi s-au bucurat să-și revadă colegii, chiar dacă pe mulți abia dacă i-au mai recunoscut.
Printre ei s-a aflat și profesorul lor de biologie, Emanuel Merer, unul dintre cei mai iubiți dascăli ai acelei perioade.
Organizatorii evenimentului s-au pregătit cu meticulozitate și au avut grijă ca foștii elevi să aibă parte de momente de neuitat. S-au acordat diplome, iar cei prezenți au răsfoit fotografii din timpul școlii, cataloagele din 1974 și au semnat în cartea de onoare a școlii.
La finalul întâlnirii, absolvenții generației 1974 au făcut un tur al liceului, observând, în acest fel, transformarea pe care a avut-o colegiul de-a lungul anilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE