Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Porților Deschise la „George Poboran”
23.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 714

29 de ani de tradiție și de existență a Școlii „George Poboran” în Slatina. Unitatea de învățământ a crescut treptat și a devenit una din școlile etalon ale județului Olt. Astăzi, elevii și cadrele didactice au pregătit mai multe activități artistice, dar și concursuri teoretice și de talente.


Un animator al vieții culturale și autor al unei cărți importante de istorie a Slatinei, George Poboran reușește să își pună amprenta asupra societății prin elevii și profesorii școlii care îi poartă numele. Deși este cea mai nouă unitate de învățământ din oraș, Școala Gimnazială „George Poboran” a devenit un etalon județului Olt, având numeroase rezultate la olimpiadele și concursurile naționale.
Astăzi întreaga școală a fost într-o atmosferă de sărbătoare. 29 de ani de existență și de performanță în care numele lui George Poboran rămâne prezent pe buzele tuturor.
Chiar dacă vremea nu le-a permis să desfășoare activitățile în aer liber, elevii și profesorii de aici au reușit să ofere participanților la evenimente mai multe momente artistice deosebite, dar și emoții puternice date, atât de concursul „George Poboran”, dar și de cel de talente.
Dedicarea dascălilor și munca depusă de elevii silitori de aici, fac ca, anual, în palmaresul instituției de învățământ, să fie adăugate noi rezultate notabile. Pe lângă concursuri și olimpiade, copiii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina sunt implicați în foarte multe activități extrașcolare, care au ca scop dezvoltarea personală și profesională a elevilor care învață aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE