Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Radu Greceanu, o nouă ediție a concursului „Medicii de mâine”
22.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 536

Eveniment important, în weekend, la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina. Unitatea de învățământ a găzduit cea de-a XI-a ediție a concursului regional „Medicii de mâine”. A fost o competiție de nivel ridicat, dar reușită și apreciată de tinerii care își doresc să devină medici.


Și anul acesta, Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina a găzduit concursul regional „Medicii de mâine”. Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc în amfiteatrul Colegiului, la aceasta luând parte reprezentanți ai unității de învățământ, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina și Inspectoratul Școlar Județean Olt.
Nivelul de dificultate al subiectelor a fost unul ridicat, fiind, de fapt, o altfel de simulare a examenului de admitere la facultățile de medicină din țară.
La concurs au participat 145 de elevi de gimnaziu și liceu, din mai multe județe ale țării, toți pasionați de biologie și de medicină. Copiii au spus că sunt pregătiți și participă cu bucurie la această importantă competiție, care, spun ei, îi va pregăti pentru viață.
Ca în fiecare an, premiile au fost acordate de Primăria municipiului Slatina și au constat în obiecte medicale pentru consult, dar și un atlas de anatomie.
La gimnaziu, premiul I a fost obținut de un copil din Teleorman. Iar la liceu, la cele două secțiuni, câștigătorii locului I sunt o elevă de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina și un elev de la Turnu Măgurele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE