Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpicii țării, primiți cu căldură la Slatina
19.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1598

Copii frumoși, prietenoși și pasionați de limba română. Ei sunt tinerii de gimnaziu, cei mai buni din țară, care participă, zilele acestea, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română ce se desfășoară la Slatina. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Olt, Primăria Municipiului Slatina și Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Autoritățile locale i-au primit cu brațele deschise și le-au urat mult succes la probele pe care le vor susține.


300 de elevi de gimnaziu, cei mai valoroși din țară la limba română, se află zilele acestea la Slatina pentru a participa la olimpiada națională de limba și literatura română. Alături de dascălii lor, tinerii au mărturisit că au emoții mari. Însă au fost plăcut suprinși de modul în care au fost întâmpinați de organizatorii evenimentulului.
La deschiderea evenimentului au participat autoritățile locale, dar și reprezentanți ai Ministerului Educației. În sală s-a aflat și fostul ministru al Educației, Monica Anisie.
Cele două probe ale olimpiadei se vor desfășura la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina.
În cadrul celor patru zile ale evenimentului, organizatorii au pregătit și un program turistic. Olimpicii vor vizita mai multe obiective culturale din municipiile Slatina și Caracal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024