Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au testat cunoștințele de logică
08.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 834

Peste 120 de elevi de liceu din școlile oltene au luat parte la primul Concurs Județean de Logică & GEO-EDUCAȚIE Regională și de mediu, desfășurat în acest weekend, la Slatina. Scopul principal al acestei competiții a fost dezvoltarea competențelor de gândire logică și algoritmică, inclusiv a abilităților digitale, la elevii de toate vârstele.


Colegiul Național „Radu Greceanu" din Slatina a fost sâmbătă, gazda primei ediții a unui concurs de logică. Cu un număr impresionant de participanți, competiția a fost privită ca o oportunitate de a atrage interesul elevilor și de a-i motiva să-și dezvolte abilitățile într-un mediu competitiv și stimulativ. Profesorul Gheorghe Moise a subliniat importanța concursurilor de acest gen în pregătirea elevilor pentru examenele de Bacalaureat și admiterea la facultate. Participanții au avut de rezolvat, în 40 de minute, 30 de probleme de logică, testul fiind grilă.

Elevii de liceu înscriși la acest concurs s-au arătat încântați de această inițiativă. Bineînțeles, emoțiile au fost mari, dar constructive, au spus participanții.
Concursul Județean de Logică & GEO-Educație Regională și de mediu a fost organizat de Asociația „Amicii Cunoașterii", în parteneriat cu Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE