Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii de azi, „Medicii de mâine”
05.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 210

Cea de-a XI - a ediție a Concursului Regional „Medicii de mâine”, organizat de Colegiul Național „Radu Greceanu” va oferi noi provocări pentru elevii pasionați de biologie. Concursul va avea loc pe data de 20 aprilie, iar copiii care sunt pasionați de medicină, au posibilitatea de a se înscrie până la mijlocul acestei luni. Finanțarea competiției și premiile câștigătorilor vor fi suportate de Primăria Municipiului Slatina, cu bani de la bugetul local.


Concursul Regional „Medicii de mâine” se va desfășura și în acest an școlar. Organizatorii se pregătesc intens pentru a le oferi participanților la concurs cea mai frumoasă experiență competițională. Nivelul de dificultate va fi unul ridicat, fiind, de fapt, o altfel de simulare a examenului de admitere la facultățile de medicină din țară.
Concursul „Medicii de mâine” a crescut treptat, de la o ediție la alta, iar, astăzi, a ajuns să fie o emblemă a Colegiului Național „Radu Greceanu” și a Slatinei. Potrivit organizatorilor, înscrierile se vor putea face până la mijlocul acestei luni.
Pentru organizarea acestei competiții de tradiție, Primăria Municipiului Slatina a alocat suma de 12.000 lei, bani proveniți exclusiv din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE