Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipa CNIM, expertă în arta succesului
04.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 317

Fie că vorbim de engleză, fizică, matematică sau orice altă disciplină din orarul școlar, elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” reușesc să obțină performanțe la nivel național. Fie că vin cu o pasiune dezvoltată în copilărie, fie că o descoperă în timpul liceul, tinerii muncesc intens pentru a-și atinge obiectivele stabilite. Rețeta succesului este simplă: simbioza dintre elev și dascăl, ceea ce, inevitabil, duce la reușită.


Colegiul Național „Ion Minulescu” dovedește și în acest an că este un liceu de elită. Zeci de elevi au reușit să se califice la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Indiferent de materia din orarul școlar, elevii de aici au arătat că pot fi cei mai buni din județ. ABC-ul succesului lor se referă, în special, la muncă și pasiune.
Rețeta reușitei la concursuri și olimpiade nu constituie un secret pentru nimeni, iar aparent ingredientele nu sunt deloc sofisticate, însă ele nu se găsesc mereu la îndemâna oricui. Un dascăl dedicat, elevi pasionați și multe ore de pregătire, disciplină, ambiție și perseverență pot garanta succesul dorit.
Echipa de elevi și profesori a Colegiului Național „Ion Minulescu” este pregătită să demonstreze și la olimpiadele naționale din acest an că este expertă în performanță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE