Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Performanță la istorie, la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”
01.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 2096

Performanță la istorie, la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, la Olimpiada Județeană de Istorie de anul acesta. Sub îndrumarea profesorului de la clasă, un elev a reușit să se califice în primii trei câștigători ai acestei olimpiade.


Istoria este una dintre disciplinele de performanță la concursurile și olimpiadele școlare pentru elevii pasionați de viața și activitatea oamenilor din trecut. La Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina, copiii cu un interes activ pentru acest domeniu lucrează intens cu profesorii de la clasă. În acest fel, ei nu doar că își lărgesc cunoștințele de istorie, dar reușesc și să se claseze printre cei mai buni din județ la olimpiade.
El este Mihai Saizu, un tânăr elev în clasa a VIII-a, pentru care iubirea și curiozitatea față de marile războaie ale lumii, dar și față de liderii care și-au pus amprenta asupra istoriei noastre, a ajuns la un alt nivel. El a reușit să obțină locul III la Olimpiada Județeană de Istorie de anul acesta.
Atât elevii, cât și profesorii își propun să obțină rezultate și mai bune, în anii viitori, pentru a se face remarcați la nivel național.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE