Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ploaie de olimpici la CNIM
29.03.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1677

Demonstrație de forță, astăzi, în amfiteatrul Colegiului Național „Ion Minulescu”. Elevii și cadrele didactice care au reușit performanțe notabile la olimpiadele și concursurile școlare au fost aplaudați la scenă deschisă ca o dovadă a recunoașterii muncii lor. Până în acest moment sunt aproximativ 70 de elevi calificați la etapele naționale din acest an, la care se vor mai adăuga și cei care vor susține fazele județene în săptămânile care urmează.


 Aproape fiecare clasă are cel puțin un olimpic național. Este un bilanț impresionant pe care Colegiul Național „Ion Minulescu” l-a prezentat într-un mod festiv. Astăzi, toți cei care fac cinste acestui liceu prin rezultatele pe care le-au obținut au fost aplaudați la scenă deschisă.
Fie că vorbim de aria de limbă și comunicare, de matematică și științe, de tehnologii, științe socio-umane sau de sport, Colegiul Național „Ion Minulescu” a reușit să aibă cel puțin un elev calificat la faza națională.
Alături de ei au fost și profesorii coordonatori, cei pentru care rezultatele elevilor sunt o mulțumire sufletească și un impuls pentru a continua să creeze oameni de viitor.
Calitatea învățământului, pregătirea profesională a cadrelor didactice și dotările materiale au făcut din „Ion Minulescu” una dintre cele mai performante școli din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE