Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpicii ambițioși de la „C-tin Brâncoveanu”
27.03.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1789

Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina se poate mândri și în acest an cu elevi de excepție. Fie că vorbim de limba română, de chimie sau de geografie, copiii de aici au reușit să se califice la etapele naționale ale concursurilor și olimpiadelor școlare de profil. Toate cele trei faze naționale se vor desfășura la Slatina, două în mod fizic, iar una în sistem online, ceea ce face ca orașul nostru să fie un punct important pe harta întrecerilor din calendarul Ministerului Educației.


 În ultimii ani, Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” a avut mereu reprezentanți la fazele naționale ale concursurilor și olimpiadelor școlare. Anul acesta, trei elevi vor reprezenta unitatea de învățământ la competițiile naționale de limba română, chimie și geografie.
Copiii spun că performanțele înregistrate sunt rezultatul unei munci constante și eficiente. Cu ajutorul profesorilor de la clasă, elevii și-au descoperit pasiunile și le-au dezvoltat până la acest nivel.
Cheia succesului este aceea că elevul este cel care îl alege pe profesor pentru a face performanță, nu invers, iar acest lucru le permite copiilor deschiderea de noi orizonturi și depășirea tuturor limitelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE