Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Povești despre magia Disney Cup (II)
19.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 423

Poveștile din lumea Disney continuă și astăzi cu cei trei câștigători ai concursului Disney Cup de la Școala Gimnazială Nr.1 din Slatina. Pentru ei, atracția principală au fost caruselele, de care s-au bucurat la maximum. Momentele pline de distracție vor rămâne mereu în memoria lor, mai ales că aventura Disney a fost o recunoaștere a muncii lor zilnice.


 36 de elevi din școlile din Slatina au mers, la începutul lunii septembrie, în mult așteptata excursie la Disneyland, Paris. Astăzi am făcut cunoștință cu cei trei câștigători ai Școlii Gimnaziale Nr.1. Entuziasmați și cu zâmbete largi, copiii au povestit cele mai frumoase momente din minunata lume Disney.
Conducerea școlii spune că „Disney Cup” este unul dintre cele mai îndrăgite concursuri în rândul copiilor. Le pune mintea la contribuție, le împinge limitele și le oferă, ca premiu, o experiență unică.
Concursul de cultură generală „Disney Cup”, organizat de Primăria Municipiului Slatina, își propune să scoată în evidență aptitudinile elevilor la disciplinele din aria curriculară și de a sublinia importanța domeniilor culturale în dezvoltarea personală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE