Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primii olimpici de la „Minulescu”
12.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2079

Nici nu a început bine școala, iar Colegiul Național „Ion Minulescu” se poate lăuda cu primele performanțe la nivel național. Patru tineri de aici au reușit să se claseze printre cei mai buni elevi la Olimpiada Națională de Dezbatere, organizată, în acest an, la București. Cea mai mare realizare este a unei eleve de la nivelul începători, care a reușit să se califice în lotul lărgit al României, pentru etapa internațională.


 Colegiul Național „Ion Minulescu” deschide seria performanțelor naționale încă din primele zile de școală. Patru tineri de excepție s-au numărat, în această vară, printre cei mai buni concurenți la Olimpiada Națională de Dezbatere, una dintre cele mai complexe întreceri dintre elevi.
Oana Vintilescu este eleva echipajului din Olt care a impresionat cel mai mult. De curând, ea s-a întors de la primele selecții ale lotului lărgit al României pentru etapa internațională a competiției.
A aflat întâmplător de această olimpiadă chiar de la dirigintele de la clasă. Nu a știut prea multe detalii despre aventura dezbaterilor, însă a muncit susținut pentru a ajunge printre cei mai buni elevi din țară.
Olimpiada Națională intitulată „Tinerii dezbat” este o competiție care contribuie la formarea, dezvoltarea și exersarea competențelor de gândire critică, precum și la formarea și dezvoltarea atitudinilor sociale și civice necesare pentru generațiile tinere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE