Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au îmbinat tradiția și contemporanul
21.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1383

Școala Gimnazială Pleșoiu și Clubul Soroptimist Slatina au primit, astăzi, vizita unor invitați speciali din Norvegia. Elevii și cadrele didactice de aici au pregătit un spectacol de muzică și dansuri populare, dar și o expoziție de costume tradiționale confecționate manual. Activitatea face parte din proiectul Clubului Soroptimist privind tradiția și contemporaneitatea.


 Tradiție și modernitate. Acestea au fost elementele unui spectacol de succes oferit, astăzi, de elevii Școlii Gimnaziale Pleșoiu membrilor Clubului Soroptimist Slatina și invitaților norvegieni. Copiii și cadrele didactice au pregătit mai multe momente artistice de muzică și de dansuri populare și ușoare, dar și o expoziție de costume populare confecționate manual.
Invitatele din Norvegia au fost profund impresionate de ceea ce au găsit la Pleșoiu. Au fost încântate de mâncarea românească, iar dansurile populare le-au făcut să se ridice de pe scaune și să danseze alături de organizatori.
Activitățile Clubului Soroptimist Internațional vor continua și mâine, la Potcoava, atunci când invitatele din Norvegia vor vedea roboții creați de elevii Liceului „Ștefan Diaconescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024