Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua micilor „brâncoveni” de la Slatina
18.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 508

Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” a sărbătorit, astăzi, ziua școlii. Sunt 36 de ani de la apariția unității de învățământ și 26 de la adoptarea numelui voievodului Țării Românești. Au fost organizate momente artistice diverse, o paradă a costumelor eco și au fost premiați toți elevii cu rezultate.


 Zâmbete, muzică și multă distracție. Aceasta a fost atmosfera de astăzi la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”. Au sărbătorit 36 de ani de la înființare și 26 de ani de când poartă numele marelui voievod, iar conducerea unității, împreună cu cadrele didactice și elevii, au pregătit o zi memorabilă.
Daniel Noajă -
Printre invitații speciali ai acestui eveniment au fost membrii Inspectoratului Școlar Județean Olt, dar și cei ai Primăriei Slatina, fără de care dezvoltarea școlii nu ar fi fost posibilă.
Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” este, în acest moment, cea mai mare unitate de învățământ gimnazial din Slatina, ca număr de elevi. Afluxul mare de copii care își doresc să învețe aici i-a determinat pe reprezentanții primăriei să dea startul unui proiect de construire a unui nou corp de clădire, care va fi finalizat până la sfârșitul anului următor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE