Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Simulare ușoară la limba română
19.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 309

Zi cu emoții pentru elevii claselor a VIII-a din județul Olt. Mii de copii au susținut astăzi simularea națională la limba română și literatura română, pentru a-și testa nivelul de cunoștințe. Simularea examenului de Evaluare Națională va continua mâine cu proba la matematică.


 Au început emoțiile pentru elevii de clasa a VIII – a. Astăzi a fost prima zi a simulării examenului de Evaluare Națională, la limba și literatura română. Strictețea a fost exact ca cea a unei testări naționale, astfel că organizarea a trebuit să fie impecabilă.
Subiectele la limba și literatura română au fost ușoare, spun copiii. Atât partea de literatură, cât și cea de gramatică au fost accesibile, astfel că toți elevii ar putea lua o notă de trecere fără prea multă bătaie de cap.
Emoțiile copiilor de clasa a VIII – a vor continua și mâine, când se va susține simularea probei de matematică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024