Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Meseriilor la „Alexe Marin”
08.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1454

Liceul Tehnologic „Alexe Marin” a marcat, în avans, Ziua Națională a Meseriilor. Elevii de clasa a VIII – a care au venit astăzi în vizită au luat contact cu viitorii lor colegi și profesori, au vizitat școala și au testat un echipament virtual de vopsit piese. Printre atracțiile principale ale evenimentului a fost un mini-cart construit integral de un copil de clasa a IX – a.


 Eveniment de marcă, astăzi, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin”. Mai multe unități de învățământ din Olt au fost invitate la activitățile dedicate Zilei Naționale a Meseriilor.
Participanții la eveniment, elevi, profesori și chiar jurnaliști, au putut experimenta senzațiile realității virtuale. Concret, doritorii au putut simula procesul de vopsire ale unor piese cu ajutorul ochelarilor VR.
Printre atracțiile principale a fost și un mini-cart improvizat din piese auto. Este o creație proprie a unui elev de clasa a IX – a. Pasiunea sa pentru mașini l-a determinat să lucreze zi și noapte la primul său proiect cu adevărat important. Visul său este să ajungă un inginer de succes și, de ce nu, să poată construi mașini mult mai performante.
La finalul evenimentului, toți participanții au plecat cu mai multe reviste și pliante de specialitate care să îi ajute să aleagă înțelept meseria pe care vor să o urmeze în viitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE