Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Școala 2, în plin proces de modernizare
01.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 368

Planurile de modernizare și de dezvoltare a condițiilor de învățare există și la Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”. Pe lângă amplasarea panourilor fotovoltaice, unitatea de învățământ face pași mari pentru realizarea obiectivului principal: construirea unui nou corp de clădire. Aici vor funcționa mai multe laboratoare școlare, precum cele de științe, desen sau de robotică, dar și un spațiu dedicat special pentru „After-School”.


 Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” se alătură unităților de învățământ care se gândesc la implementarea unui sistem de eficientizare energetică. Concret, este vorba de amplasarea de panouri fotovoltaice, astfel încât, costurile lunare ale școlii să fie cât mai mici.
Obiectivul principal al investițiilor din acest an rămâne, însă, construirea unui nou corp de clădire. Potrivit directorului unității de învățământ, noua anexă va fi folosită exclusiv pentru „After-School” și pentru amenajarea mai multor laboratoare școlare.
Investițiile în domeniul educației reprezintă garanția unui viitor prosper al orașului. În ultimii ani, Primăria Slatina a alocat constant bani din bugetul local pentru a finanța proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a școlilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024