Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala 7│Se face recepția sălii de sport
22.02.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 623

Finalizată la finalul anului 2020, sala de sport a Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” nu a putut fi folosită, din cauza restricțiilor ISU. Conducerea unității de învățământ și specialiștii tehnici ai Primăriei Slatina au încercat să găsească cele mai bune soluții pentru ca elevii să poată desfășura orele de educație fizică într-o sală modernă. Prezent în emisiunea Ora de Educație, Cristian Cismaru, administratorul public al Slatina, a dat asigurări că în lunile următoare se va face recepția acestei investiții importante.


 Ora de sport este acea disciplină școlară care, în mod normal, se desfășoară într-o sală special amenajată. Asta așteaptă și elevii Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”, care sunt nerăbdători să pășească în noua sală de sport de aici. Din cauza normelor de funcționare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, clădirea nu a primit toate avizele necesare, astfel că sala a rămas nefolosită.
Cristian Cismaru a dat asigurări că au găsit soluția de avizare a sălii de sport, iar în lunile următoare copiii se vor putea bucura de o bază sportivă modernă, echipată și sigură.
Cei aproape 500 de elevi ai școlii vor putea folosi noua sală de sport din oraș și vor beneficia la orele de educație fizică de cele mai moderne echipamente.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE