Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții și energie verde la Școala 1
14.02.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 153

Într-o școală în care s-a investit masiv în ultimii ani, planurile de modernizare devin tot mai puține. Cu toate acestea, Școala Gimnazială Nr.1 din Slatina se ocupă, acum, de partea de întreținere a clădirilor. Pentru a face economie la facturi, unitatea de învățământ își propune să monteze mai multe panouri fotovoltaice.


 Școala Gimnazială Nr.1 din Slatina este una dintre cele mai moderne unități de învățământ din oraș. Ideea de investiții nu mai este atât de prezentă, întrucât toate corpurile de clădire beneficiază de mobilier și echipamente noi. Tot ce a rămas de făcut pentru acest an sunt doar câteva lucrări de reparații și întreținere ale aleilor interioare și ale acoperișului.
Printre planurile de impact ale acestei școli s-a numărat schimbarea centralei termice, care era uzată în totalitate. Mai mult decât atât, pentru a reduce costurile la facturi, unitatea de învățământ își propune amplasarea de panouri fotovoltaice pe corpul A.
Primăria Slatina a investit constant în dezvoltarea Școlii Gimnaziale Nr.1, fiind dotată cu un teren de sport cu gazon artificial, cu săli de clasă renovate și moderne, dar și cu o bază materială impresionantă de echipamente IT.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024