Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școală modernă, rezultate pe măsură
25.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1261

Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” este în plin proces de modernizare. De aceea, cadrele didactice se așteaptă ca orele de curs să crească interesul elevilor pentru școală. În anul școlar actual, conducerea unității de învățământ vrea să egaleze și chiar să depășească performanțele de anul trecut.


 Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” continuă seria de investiții în educație. Conducerea unității de învățământ, alături de Primăria Municipiului Slatina, se preocupă constant de educația copiilor, astfel că, în viitorul apropiat, actul educativ va trece la un al nivel: cel digital. Concret, școala va primi mai multe echipamente IT care au ca scop creșterea gradului de educație și sporirea interesului copiilor pentru școală.
Odată cu aceste modernizări, cadrele didactice se așteaptă de la copii să își îmbunătățească performanțele școlare, iar, în anul 2023 elevii să aibă și mai multe rezultate la examenele finale și la concursurile și olimpiadele școlare.
În ultimii ani, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” a reușit să pătrundă în topul celor mai bune unități de învățământ din Slatina. Copiii de aici reușesc în fiecare an să obțină rezultate excelente și să intre cu medii foarte mari la liceele de top din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE