Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de la Minulescu, voluntari de Crăciun
22.11.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1376

Elevii de la „Ion Minulescu” vor să aducă o bucurie copiilor din medii defavorizate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campania tinerilor a mobilizat zeci de voluntari pentru strângerea de donații, care vor fi dăruite copiilor chiar în prag de Crăciun.


 Elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” desfășoară o acțiune amplă de voluntariat, pentru a veni în sprijinul copiilor din medii defavorizate din județul nostru, în ajun de Crăciun. Peste 80 de tineri s-au implicat până acum, în acest proiect, pentru a aduce o bucurie celor încercați de soartă.
Prin această campanie, tinerii își doresc să strângă cât mai multe alimente neperisabile, haine și chiar rechizite. Anul trecut, ei au ajutat atât copiii din cadrul DGASPC, cât și pe cei din mediile rurale. Momentan, voluntarii campaniei „O facem!” s-au mobilizat pentru strângerea pachetelor și urmează să stabilească punctele de donații pentru toți cei care vor să facă un dar, în prag de Crăciun.
Anul trecut, campania elevilor a reușit să ajute 120 de copii din județul nostru, iar de data aceasta, cu toții speră să facă o surpriză unui număr mult mai mare de copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE