Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții la Școala ,,Eugen Ionescu"
22.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 200

Tendința de extindere a spațiilor școlare se aplică și la ,,Eugen Ionescu". În prezent, trei clase învață după-amiaza, iar construirea unui nou corp de clădire ar rezolva cea mai mare problemă a părinților - orele de dimineața. Trei săli de clasă, o sală multifuncțională, două laboratoare și o cancelarie ar trebui să funcționeze în viitorul corp B al școlii.


 Învățatul de dimineață este mult mai benefic pentru copii, spun specialiștii. Și asta deoarece capacitatea lor de atenție este mult mai mare în prima parte a zilei, decât după-amiaza. Este principiul după care s-au ghidat părinții slătineni, iar unitățile de învățământ încearcă să îndeplinească această condiție. Și la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” se fac eforturi de îndeplinire a acestui obiectiv. Potrivit directorului unității de învățământ, sunt șanse mari ca în această toamnă să se înceapă lucrările de construire a unui nou corp de clădire.
Potrivit proiectului de aici, în noul corp ar urma să funcționeze o sală multifuncțională, mai multe laboratoare și săli de clasă, dar și o mini-cancelarie pentru profesori.
Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” investește în fiecare an în formarea și dezvoltarea de caractere puternice, iar elevii ei fac cinste orașului nostru atât în țară, cât și în străinătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022