Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac înscrieri la Școala de Arte
21.09.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 171

Secția de Artă și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură este una dintre școlile cu activități extinse la nivelul întregului județ. Anual, sute de copii se înscriu la unul dintre cursurile de aici, pentru a-și dezvolta abilitățile artistice și pentru a-și descoperi noi talente.


 Secția de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt a început înscrierile pentru copiii care vor să cunoască tainele domeniilor artistice predate aici. Oferta este una bogată, iar elevii pot alege una dintre cele 20 de clase.
Cursurile Secției de Arte și Meșteșuguri se desfășoară pe patru compartimente: muzică, arte vizuale, actorie și coregrafie sau meșteșuguri. Cei interesați pot alege una dintre clasele acestor secții. Taxele pentru întreg anul școlar sunt extrem de accesibile.
Anul trecut, 1.572 de copii din tot județul au urmat cursurile acestei școli. Cei interesați pot verifica oferta pe site-ul www.artasiculturaolt.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022