Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele unui Master Chef
21.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 135

Patru elevi ai Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” s-au întors din week-end cu două premii internaționale. Cei patru tineri au încântat juriul format din bucătari faimoși, la Black Sea Fish Festival, desfășurat la Mamaia. Un loc II și un loc III sunt rezultatele copiilor de la „Economic”.


 Nici nu a început bine școala și elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” au obținut primele premii. Este vorba de concursul de gătit Black Sea Fish Festival, acolo unde peste 30 de echipe din țară și din străinătate s-au întrecut în preparate bazate pe un pește surpriză. Tinerii de la „Economic” au reușit să îi impresioneze pe unii dintre cei mai importanți chefi din lume.
Stefano și Daniela sunt doi dintre cei mai promițători tineri din țară în ceea ce privește gastronomia. Visul lor este acela de a-și deschide propriile restaurante și a deveni chefi de renume internațional.
Gastronomia este una dintre cele mai căutate specializări de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”. Și asta datorită avantajelor pe care acest profil le oferă. Pe lângă diploma de calificare profesională, tinerii au ocazia de a face practică la unul din restaurantele partenere din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022