Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Modernizări la Școala „Ștefan Protopopescu”
21.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 177

Extindere și modernizare. Acestea sunt cele două obiective ale Școlii Gimnaziale „Ștefan Protopopescu” din Slatina. Pe lângă lucrările de reamenajare a sălilor de curs, Primăria Slatina a alocat bani și pentru construirea unui corp nou de clădire. Concomitent cu aceste proiecte, conducerea unității de învățământ continuă să investească în înnoirea bazei materiale.


 Dorința părinților de a se desfășura orele de curs ale copiilor doar dimineața a dat peste cap școlile din oraș. Mai multe unități de învățământ se confruntă cu probleme legate de spațiu, iar singura soluție este extinderea. Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” din Slatina este una dintre unitățile școlare care va construi un corp nou de clădire. Aici vor funcționa mai multe laboratoare, dar și un spațiu pentru „After School”.
Pe lângă această investiție, școala se pregătește pentru renovarea și modernizarea tuturor sălilor de curs.
Investițiile în domeniul educației reprezintă garanția unui viitor prosper al orașului. În ultimii ani, Primăria Slatina a alocat constant bani din bugetul local pentru a finanța proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a școlilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022