Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, calitate în educație
12.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 679

Slatina are un învățământ de calitate. Este părerea sinceră a elevilor, a cadrelor didactice, dar și a locuitorilor orașului care au răspuns, anonim, sondajelor de opinie. Potrivit barometrului lansat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, municipiul nostru se numără printre cele mai bune localități în ceea ce privește calitatea educației.


 Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a lansat, recent, un barometru al celor mai bune orașe și municipii pentru toate domeniile de activitate. În ceea ce privește calitatea actului educațional, Slatina se află printre cele mai apreciate localități, peste 66% dintre repondenți fiind mulțumiți și foarte mulțumiți de școlile din oraș.
Acest lucru se poate observa, cel mai bine, la nivel de liceu. Rezultatele elevilor slătineni au făcut mereu cinste orașului atât la nivel național, cât și internațional.
Mai mult decât atât, profilul industrial al Slatinei a ajutat și la dezvoltarea liceelor tehnologice. Majoritatea companiilor de pe platforma industrială au protocoale de colaborare încheiate cu unitățile de învățământ de profil, prin care ajută la dezvoltarea profesională a tinerilor și le oferă o paletă largă de oferte de angajare, imediat după terminarea studiilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024