Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Metalurgic│Două săptămâni de școală de vară
09.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 537

Peste 20 de elevi ai Liceului Tehnologic Metalurgic au avut parte de o experiență de neuitat. Cu toții au participat la școala de vară a Facultății de Inginerie Electrică din Craiova, acolo unde au experimentat viața de student. Copiii au fost încântați de toate atelierele la care au participat și se gândesc să își continue studiile în domeniu pentru a deveni ingineri de succes.


Timp de două săptămâni, elevii Liceului Tehnologic Metalurgic au experimentat viața de student. Peste 20 de copii de aici au participat la școala de vară a Facultății de Inginerie Electrică din Craiova. Au participat la ateliere practice, au vizitat fabrici și uzine de profil, dar și obiectivele turistice ale orașului.
Experiența școlii de vară a fost pe placul tuturor copiilor participanți. Mulți dintre ei iau în serios opțiunea de a-și continua studiile în domeniu și să ajungă ingineri de succes.
La finalul școlii de vară, toți elevii au primit din partea facultății mai multe materiale, printre care și un multimetru digital pentru măsurarea tensiunii electrice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022