Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRG│Peste 500 de burse acordate
21.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1942

Colegiul Național „Radu Greceanu” este una dintre cele mai mari și mai performante unități de învățământ din județ, iar competiția dintre cei mai buni elevi ai Oltului este acerbă. Așa se face că peste 500 de elevi au reușit să obțină burse de performanță și de merit, fie pentru media de la clasă, fie pentru obținerea de premii la concursuri și olimpiade.


 Unitățile de învățământ din municipiul Slatina au început distribuirea burselor școlare către elevi. La Colegiul Național „Radu Greceanu” au fost alocate peste 500 de burse de merit și de performanță. Asta înseamnă că fiecare elev care a avut o medie peste 9,50 sau care au reușit să obțină premii la concursuri și olimpiade, a primit o anumită sumă de bani.
Pe lângă bursele teoretice, pe listele Colegiului Național „Radu Greceanu” au fost și 116 elevi cu burse sociale pentru cei care au familii cu venituri mici, sau se află într-o situație familială delicată.
Potrivit ordinului de ministru emis în luna ianuarie, suma primită de elevi poate varia în funcție de numărul de solicitanți și de tipul de bursă pentru care este eligibil.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE