Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au început lucrările la Școala 3
18.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 216

Lucrările de modernizare la Școala Gimnazială Nr.3 sunt în toi. Biroul directorului, sălile de clasă, dar și holurile școlii s-au transformat într-un adevărat șantier, astfel încât elevii să înceapă anul școlar în condiții mult mai bune. După finalizarea acestor lucrări, conducerea unității de învățământ are în plan reamenajarea secretariatului și a mai multor spații școlare.


 Vacanța de vară nu a oferit deloc o perioadă de liniște și de relaxare pentru conducerea Școlii Gimnaziale Nr.3 din Slatina. Sălile de clasă și holurile unității de învățământ au fost transformate într-un șantier imens, fiind în toi, concomitent, mai multe lucrări de reamenajare și modernizare. Mai mult decât atât, pentru a se câștiga spațiu de funcționare, biroul directorului a fost schimbat într-o sală de clasă.
Directorul unității de învățământ vrea să valorifice fiecare ban venit din partea Primăriei Slatina, iar cu banii rămași să mai reamenajeze și alte spații.
Planurile de dezvoltare și de modernizare a Școlii Gimnaziale Nr.3 sunt mari. Primăria Slatina are în plan alocarea de noi fonduri bugetare pentru a extinde corpul B al unității de învățământ cu încă un etaj, astfel încât să suficiente spații pentru elevii de aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE