Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Promovabilitate mare la Evaluare
23.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1765

Anul acesta, în Olt, promovabilitatea la Evaluarea Națională este de 78,48%. Un procent mai mare față de anul trecut, atunci când rata de promovare a fost de 74,44%, dar mai mic decât media națională înregistrată acum, de 82,3%. O singură medie generală de 10 a fost obținută anul acesta în județul Olt. Performanța este a unei eleve din localitatea Tia Mare.


 Așteptarea a luat sfârșit pentru elevii claselor a VIII-a, care au susținut, anul acesta, Evaluarea Națională. Rezultatele celor două probe au fost afișate astăzi, iar, potrivit Inspectoratului Școlar Județean, rata de promovare este una mult mai mare față de anul trecut.
583 de elevi din cei prezenți la examen, nu au reușit să obțină media generală peste 5. Ei vor putea opta doar pentru locurile unei școli profesionale. Anul trecut, cinci elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10 la Evaluare. Acum, o singură medie de 10 a fost înregistrată, de o elevă de la Școala Gimnazială din Tia Mare.
Primarul Virgil Gulie este foarte mândru de rezultatul obținut de fiica acestei localități.
Astăzi, dar și mâine, se pot depune contestații, atât online, cât și fizic, pentru ca notele finale să poată fi soluționate până pe 30 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022