Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bac 2022│Cea mai ușoară zi
22.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 151

După trei zile de emoții, tineri absolvenți de liceu au încheiat, astăzi, examenul de Bacalaureat cu proba la disciplina preferată, la care s-au descurcat de minune. Acum așteaptă nerăbdători aflarea rezultatelor.


A fost ultima zi cu emoții pentru elevii de clasa a XII-a, care au dat, astăzi, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Geografie, logică, sociologie, psihologie, economie, filozofie – au putut alege cei de la uman, iar la real – fizică, chimie, biologie sau informatică. La sfârșitul celor trei ore de examen, tinerii absolvenți au ieșit din sală cu zâmbetul pe buze, fericiți că ultima probă de BAC a fost și cea mai ușoară pentru ei.
Nici geografia sau fizica nu le-au pus probleme prea mari elevilor, care se așteaptă, acum, să primească note cât mai mari.
De data aceasta, nu au mai fost nici incidente ca la primele probe.
Rezultatele se vor publica luni, la ora 12:00. Tot luni, până în ora 18:00 se vor depune și contestațiile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022