Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala 3│Modernizări pe timp de vară
21.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 163

Vara va veni cu noi lucrări de modernizare la Școala Gimnazială Nr. 3. Mai multe săli de clasă, dar și cabinetul psihologic vor fi dotate la standarde corespunzătoare. Mai mult decât atât, pentru a câștiga spațiu, cabinetul directorului va fi transformat în sală de clasă. Toate aceste lucrări vor fi finanțate cu bani din bugetul local.


 Chiar dacă școala s-a terminat pentru elevii de primar și de gimnaziu, la Școala Nr. 3 din Slatina vara va aduce schimbări majore. Cinci săli de clasă vor fi complet reamenajate, cabinetul psihologului școlar va fi mutat, iar actualul birou al directorului va deveni sală de curs.
Directorul școlii spune că, în cazul unei rectificări bugetare favorabile, se vor face demersuri pentru extinderea spațiului existent.

Toate aceste lucrări vor fi realizate cu ajutorul finanțării venite din partea Primăriei Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022