Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2022│A doua zi, fără emoții
21.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 933

A doua probă a examenului de Bacalaureat din acest an a fost fără emoții prea mari. Matematica și istoria nu i-au pus în dificultate. Candidații au ieșit din sălile de examen, mulțumiți și cu zâmbetul pe buze. Și astăzi a fost înregistrat un caz de fraudă, la Corabia, acolo unde un candidat a fost prins cu „fițuica” la îndemână.


 O nouă zi, o nouă probă la BAC. De data aceasta, matematica și istoria nu au dat emoții candidaților. Subiectele nu i-au pus în dificultate pe elevi, mai ales la istorie, acolo unde „Statul Român Modern” a fost subiectul lor preferat.
La matematică, subiectele au fost accesibile, astfel că, un 5 de trecere se poate lua fără emoții prea mari.
Chiar dacă subiectele au fost ușoare, candidații nepregătiți au avut tentația de a copia. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, un tânăr din Corabia, absolvent al promoției anterioare, a fost prins cu fițuica lângă el.
Mâine va avea loc ultima probă a acestei sesiuni de BAC, cea la alegere, în funcție de specializarea pe care au urmat-o.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022