Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2022│Au dat din râs în plâns
20.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 910

Comedia a fost o adevărată tragedie pentru tinerii care au susținut astăzi prima probă de BAC. Scrisoarea pierdută a lui Caragiale i-a luat prin surprindere pe cei mai mulți dintre candidați și asta din cauză că elevii au fost mai interesați să citească pronosticurile de pe Facebook, decât comentariile la BAC. Tot astăzi au fost eliminați și doi candidați care au fost prinși copiind.


 Sesiunea de Bacalaureat din acest an a început cu stângul pentru candidați. Comedia lui Caragiale a fost, de fapt, o dramă pentru majoritatea tinerilor care au susținut astăzi proba la limba și literatura română.
În loc să aibă parte de un BAC ușor, așa cum însuși ministrul Educației promitea, tinerii au fost surprinși cu o comedie.
Motivul pentru care tinerii nu au vrut să parcurgă această operă a fost dezinformarea de pe internet. Seara trecută, pe site-urile de socializare au apărut pronosticuri false, potrivit cărora la BAC ar fi urmat să pice Lucian Blaga, nicidecum Caragiale.
La această sesiune de BAC au fost înregistrate și două tentative de fraudă: una cu „fițuica”, iar alta cu o cască în ureche.
Examenul național de Bacalaureat din acest an va continua mâine, cu proba la istorie sau la matematică, și miercuri cu proba la alegere a specializării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE