Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Evaluarea Națională 2022│A doua probă, la matematică
16.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 332

O nouă zi cu emoții pentru elevii de clasa a VIII-a. Examenul de Evaluare Națională a continuat, astăzi, cu proba la matematică. Și de această dată, aproximativ 300 de elevi nu au fost prezenți în sală, pentru a susține examenul.


 Evaluarea Națională a continuat, astăzi, cu proba la matematică. Este a doua zi cu emoții pentru absolvenții de gimnaziu, care mărturisesc că examenul de astăzi a fost mult mai greu decât cel la limba și literatura română.
Mai emoționați decât ei au fost părinții, care au așteptat cu nerăbdare ieșirea copiilor din sală. Emoțiile de azi le-au depășit pe cele din tinerețe, dar au încredere că vor trece cu bine peste acest hop.
Ceea ce i-a pus în dificultate pe elevi au fost cerințele de geometrie de la subiectul al III-lea. Celelalte exerciții au avut un grad de dificultate mediu, care nu au pus probleme prea mari elevilor.
La nivelul județului Olt, din cei 3.059 de absolvenți, 2.712 au fost prezenți și 347 absenți. A existat și un caz special la Colegiul Național „Ioniță Asan” din Caracal:
Rezultatele examenelor de la Evaluarea Națională vor fi publicate pe 23 iunie, până în ora 14:00. Acestea vor fi anonime și se vor afișa la avizierele unităților de învățământ, dar și online.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022