Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început Evaluarea Națională
14.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 230

Prima zi cu emoții pentru absolvenții clasei a VIII – a. Astăzi a început examenul de Evaluare Națională, cu proba la limba și literatura română. Din cei peste 3.000 de candidați înscriși, peste 300 de elevi au fost absenți.


 Examenul de Evaluare Națională a debutat, astăzi, cu proba la Limba și Literatura Română. Textul narativ a fost pe placul tuturor absolvenților de clasa a VIII – a. Copiii au ieșit din centrele de examen cu zâmbetul pe buze și cu încredere că vor lua note mari.
Profesorii de limba română spun că dificultatea subiectelor a fost medie, ceea ce înseamnă că nu au creat probleme elevilor.
Copiii au avut două ore pentru a rezolva subiectele, însă au existat și cazuri speciale în care unii candidați au avut nevoie de timp suplimentar.
În ceea ce privește numărul de absenți, peste 300 de elevi nu au dorit să participe la această sesiune de examen.
Următoarea probă de examen, cea la matematică, va avea loc joi, 16 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022