Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vicecampion național la matematică
10.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 225

Anul școlar s-a încheiat cu o nouă performanță pentru Colegiul Național „Radu Greceanu”. Luca, elev în clasa a XI – a, a reușit să fie vicecampion național, pentru al doilea an la rând, la una dintre cele mai noi și mai antrenante competiții de matematică.


 Elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” continuă să obțină rezultate impresionante la concursurile naționale. Ultimul rezultat este cel obținut de Luca Szocs, elev în clasa a XI – a, care a reușit să devină vicecampion național la competiția de matematică BRIO Challenge.
Chiar dacă punctajul a fost același cu cel de pe primul loc, diferența a fost făcută de timpul de rezolvare.
În urma acestui rezultat, tânărul a primit un voucher de 2.000 de lei la unul dintre cei mai importanți retaileri din țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022