Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„C-tin Brâncoveanu”│Câștigătorii Disney Cup
09.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 254

Campania „Câștigătorii Disney Cup” se încheie cu Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”. Cei trei copii de aici se alătură celor 36 de câștigători ai îndrăgitului concurs local de cultură generală. Excursia la Disneyland Paris va avea loc în această vară, iar elevii vor fi însoțiți de patru cadre didactice slătinene.


 Disney Cup, concursul de cultură generală al Primăriei Slatina, atrage din ce în ce mai mulți tineri dornici să își depășească limitele. La Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, interesul a fost masiv, înregistrând peste 120 de participanți.
Copiii sunt foarte mândri că au reușit să câștige această ediție a concursului Disney Cup. Au muncit din greu, iar excursia în Franța este o recunoaștere a meritelor lor.
Astăzi s-au aflat și unitățile de învățământ care vor trimite câte un profesor însoțitor pentru copii. Este vorba de Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” și Colegiul Național „Ion Minulescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022