Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul „Economic” la ceas aniversar
19.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 251

Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” și-a deschis astăzi porțile pentru viitorii elevi. Au fost organizate mai multe ateliere practice pentru a le arăta copiilor de clasa a VIII – a tot ceea ce poate oferi acest liceu. La eveniment au fost prezenți și mai mulți reprezentanți ai autorităților locale și județene.


O zi plină de evenimente la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”. Ziua porților deschise a fost prilejul de a strânge la un loc trecutul, prezentul și viitorul acestei școli și au și de a face schimb de amintiri și experiențe din „anii de liceu”.
Elevii și profesorii unității de învățământ au pregătit pentru invitați o serie de ateliere practice. Română, proiecte europene, gastronomie, cusut sau contabilitate au fost doar câteva din punctele de rezistență ale acestui eveniment aniversar.
Copiii de clasa a VIII – a au fost foarte încântați de ceea ce au vizitat, iar unii dintre ei iau deja în calcul să urmeze cursurile liceale aici.
Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” este una dintre unitățile de învățământ cu tradiție în acest oraș. În fiecare an, absolvenții de aici reușesc să se integreze rapid pe piața muncii sau să își deschidă mici afaceri de succes.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022