Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disney Cup, competiția copiilor
17.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 400

Concursul local de cultură generală Disney Cup este competiția preferată a copiilor slătineni. Chiar dacă vor avea de rezolvat 40 de întrebări în 20 de minute, elevii se simt pregătiți și sunt motivați de premiul oferit de Primăria Slatina: o excursie la Paris și la Disneyland.


 Magia parcului de distracții Disneyland Paris este atracția principală a elevilor slătineni. Îndrăgitul concurs de cultură generală, Disney Cup, organizat de Primăria Municipiului Slatina, va aduna la start peste 1.000 de elevi. La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, sunt aproximativ 100 de copii care s-au înscris la această ediție, toți dorindu-și să se numere printre câștigători.
Copiii spun că motivația principală este premiul oferit: excursia la Disneyland.
Cea de-a XIV – a ediție a acestui concurs se va desfășura în data de 24 mai 2022. Tot atunci, vor fi anunțați și câștigătorii care vor merge, în vară, la Disneyland.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022