Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teren nou și modern la CNIM
12.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 201

Promisiune onorată. Terenul de sport al Colegiului Național „Ion Minulescu” a fost schimbat și modernizat. Copiii au, acum, condiții mult mai bune de desfășurare a orelor de sport, dar și de derulare a competițiilor de fotbal interne și locale. Valoarea investiției a fost de aproximativ 20.000 lei, finanțarea fiind asigurată exclusiv din bugetul Primăriei Municipiului Slatina.


 Colegiul Național „Ion Minulescu” este cea mai mare unitate de învățământ din județul Olt, iar investițiile sunt pe măsură. Pentru acest an, directorul școlii și-a propus să schimbe gazonul de pe terenul de sport, copii de aici având acum condiții mult mai bune de desfășurare a orelor de educație fizică.
Pentru a-și atinge acest obiectiv, Colegiul Național „Ion Minulescu” a beneficiat de un sprijin financiar din partea administrației locale, Primăria Slatina fiind un partener puternic al dezvoltării infrastructurii educaționale din oraș.
Pe lângă aceste investiții majore, reprezentanții Colegiului Național „Ion Minulescu” au în plan mai multe lucrări minore de reparații și mentenanță.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE