Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpicii informaticieni de la „Minulescu”
11.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 452

Olimpiada de Informatică Aplicată a adus cinci participări internaționale ale elevilor de la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Copiii pasionați de coduri și de calculatoare au reușit să obțină premii importante, chiar dacă materia de olimpiadă nu face parte din programa școlară. Cu aceste rezultate, Colegiul „Ion Minulescu” reușește să își îmbogățească armata de olimpici din acest an.


 Șase participări la națională și cinci calificări la faza internațională. Este palmaresul cu care elevii și profesorii Colegiului Național „Ion Minulescu” se mândresc în urma participării la Olimpiada de Informatică Aplicată.
Pasiunea lor a început de la vârste fragede. Tinerii de la „Minulescu” spun că totul a început de la jocurile simple ale copilăriei și de la pura curiozitate legată de componentele fizice ale calculatorului.
Succesul lor este cu atât mai impresionant cu cât materia de la această olimpiadă nu se regăsește în programa școlară.
În urma acestor rezultate, toți cei șase informaticieni și-au asigurat locul la orice facultate din cadrul Universității Politehnice din București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022