Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LPS Slatina│În căutarea viitorilor sportivi
11.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 417

Elevii care aleg să facă performanță în sport sunt așteptați să se înscrie la probele de aptitudini de la LPS Slatina. Fotbal, handbal, judo sau atletism sunt doar câteva dintre sporturile la care elevii de aici reușesc în fiecare an să obțină premii. Probele de aptitudini pe care elevii claselor a VIII – a trebuie să le susțină vor avea loc pe data de 19 mai.


 Începe căutarea viitorilor sportivi ai Slatinei. Liceul cu Program Sportiv va da startul înscrierilor pentru cele trei clase de a IX – a cu specializări mixte.
Directorul unității de învățământ atrage atenția, totuși, că elevii care vor să urmeze cursurile acestui liceu trebuie să aducă o serie de documente.
Probele de aptitudini sunt diferite și țin cont de specificul fiecărui sport în parte. La fotbal, copiii vor avea atât de executat atât exerciții tehnice, cât și de rezistență.
Copiii spun că nu regretă decizia de a veni aici. Pe lângă materiile teoretice, tinerii au învățat ce înseamnă spiritul de echipă și au reușit să se dezvolte atât pe plan personal, cât și profesional.
Liceul cu Program Sportiv este o unitate de învățământ etalon pentru sportul slătinean. Indiferent de ramura despre care vorbim, elevii de aici reușesc în fiecare an să facă performanță.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022