Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep probele pentru pedagogic și arte
11.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 599

Ca în fiecare an, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” se pregătește să își atragă noii elevi pe cele trei specializări vocaționale. Sunt disponibile câte 26 de locuri pentru clasele de învățător-educatoare, învățător-puericultor și arte plastice. Probele de aptitudini vor avea loc în perioada 18 – 20 mai 2022.


 Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” se pregătește să primească o nouă serie de viitori dascăli. Calendarul și metodologia de înscriere sunt gata, iar copiii de clasa a VIII – a care vor să urmeze o filieră vocațională sunt așteptați să susțină probele de aptitudini.
În ceea ce privește profilul de arte, conducerea școlii a anunțat că data stabilită pentru probele de aptitudini este 20 mai.
Potrivit directorului unității de învățământ, pentru anul școlar 2022/2023 sunt disponibile câte o clasă cu 26 de locuri pentru fiecare specializare în parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022